ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη, Μπα, αλλά με Μπουχαλάκη, Καμαρά, Σουντανί στο Μάντσεστερ

Ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ατρόμητος για τη Super League
Ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ατρόμητος για τη Super League EUROKINISSI SPORTS

Οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Σουντανί είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00), όχι όμως και οι Φορτούνης, Μπα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη (3/11, 22:00, Cosmote 2) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και για την Αγγλία ταξιδεύουν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης (παρά το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις στη μέση, δεν έδειξαν κάτι οι εξετάσεις και με θεραπεία τις ξεπέρασε), Μαντί Καμαρά - για τον οποίον σας είχε ενημερώσει από το απόγευμα του Σαββάτου το Sport24.gr - και Χιλάλ Σουντανί.

Εκτός παραμένει ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν έχει καθαρίσει ακόμη από τον κορονοϊό σε αντίθεση με τους Καμαρά και Σουντανί, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης λόγων μικροενοχλήσεων, ενώ παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την επίδοσή του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι τον αντικατέστησε στο ημίχρονο, όχι λόγω τραυματισμού, αλλά για λόγους τακτικής. "Η αλλαγή του Φορτούνη δεν είχε να κάνει με τραυματισμό. Ήταν μία απόφαση", είπε χαρακτηριστικά.

Προφανώς, το γεγονός ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον "Φορτού" στο ματς πρωταθλήματος, τον οδήγησε στην απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ