ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βάσκο Ντα Γκάμα καλεί Λοβέρα

Ο Λοβέρα σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Λοβέρα σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η Βάσκο Ντα Γκάμα του Ρικάρντο Σα Πίντο και του Λέο Μάτος έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα με τη μορφή δανεισμού.

Μετά την απόκτηση του Λέο Μάτος από τον ΠΑΟΚ, η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει βάλει στο μάτι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, η ομάδα την οποία κοουτσάρει ο γνώριμός μας Ρικάρντο Σα Πίντο έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για τον Μάξι Λοβέρα.

Ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει κάνει φέτος δύο συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους", με τον Ατρόμητο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τη σεζόν 2019-2020 πραγματοποίησε 29 συμμετοχές και σημείωσε δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 από τη Ροσάριο με ένα ποσό που υπερέβη τα 3 εκατ. ευρώ.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα βρίσκεται στη 16η θέση του πρωταθλήματος (20 ομάδες συμμετέχουν σε αυτό), έχοντας πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε 17 παιχνίδια. Σημειώνεται ότι η ομάδα που εδρεύει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει ζητήσει τον Λοβέρα ως δανεικό και μένει να φανεί ποια είναι η απάντηση του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός δεν συμπεριλήφθη στην ευρωπαϊκή λίστα από τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς.

H μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ολοκληρώνεται στις 9 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών η υπόθεση θα έχει είτε θετική είτε αρνητική εξέλιξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ