ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Λεονάρντο Κούτρης και Γιάννης Μασούρας τρία χρόνια μετά

Ολυμπιακός: Λεονάρντο Κούτρης και Γιάννης Μασούρας τρία χρόνια μετά
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Γιάννης Μασούρας θα ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ό,τι έχουν εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ. Οι δύο παίκτες μπορεί να παραχωρηθούν εκ νέου μέσα στο καλοκαίρι.

Ο δανεισμός του Κούτρη στην Φορτούνα Ντίσελντορφ έληξε μετά από δύο σεζόν και έτσι θα δώσει το "παρών" στις 14 Ιουνίου στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος σε δύο μήνες θα κλείσει τα 27, ευελπιστεί να του δοθεί η ευκαιρία ώστε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μία θέση στο έμψυχο δυναμικό της πειραϊκής ομάδας.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστές οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Κούτρης πάντως θα προπονηθεί για τουλάχιστον μία εβδομάδα στο Ρέντη και όλα δείχνουν ότι θα ταξιδέψει στη συνέχεια με την ερυθρόλευκη αποστολή στην Αυστρία στις 22 Ιουνίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Άλλωστε, ο Μαρτίνς δεν θα έχει νωρίς στη διάθεσή του, τόσο τον Ρέαμπτσιουκ ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μολδαβίας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου όσο και τον Κίτσο που έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Ρέαμπτσιουκ και ο Κίτσος θα χρειαστεί να πάρουν κάποιες ημέρες άδεια στη συνέχεια, που σημαίνει πως θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού προς το τέλος του επόμενου μήνα. Εκτός πια και αν αποφασίσουν να ξεκουραστούν μόνο δέκα μέρες και ταξιδέψουν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους για την Αυστρία.

Σχετικά με τον Γιάννη Μασούρα, θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Ρέντη και βλέποντας και κάνοντας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού δεξιού μπακ, υπάρχει επίσης η εναλλακτική λύση του Βρουσάι, ενώ ο Λαλά και ο Ανδρούτσος είναι πιθανό να φέρουν προτάσεις και να παραχωρηθούν. Για τον Γάλλο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Λιλ και την Μονπελιέ και για τον Έλληνα άσο από την Τράμπζονσπορ και την Γουότφορντ.

Ο Κούτρης και ο Γιάννης Μασούρας θα έχουν μία νέα ευκαιρία τρία χρόνια μετά. Διότι, ο πρώτος την περίοδο 2019-20, το πρώτο εξάμηνο έμεινε στη σκιά του Τσιμίκα και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα και ο δεύτερος είχε δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο και τον χειμώνα ακολούθησε η μετακίνησή του στην ΑΕΛ. Την σεζόν 2020-21, ο Κούτρης παραχωρήθηκε με διετή δανεισμό στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Γιάννης Μασούρας δόθηκε για ένα χρόνο στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Και την περίοδο που ολοκληρώθηκε (2021-22), ο τελευταίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σπάρτα Ρότερνταμ.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στο καλοκαίρι η διοίκηση του Ολυμπιακού και οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να κάνουν εκτενή συζήτηση για την επόμενη μέρα, καθώς τα συμβόλαια και των δύο παικτών λήγουν σε ένα χρόνο (τον Ιούνιο του 2023). Κατά συνέπεια, είτε θα πρέπει να ανανεωθούν τα συμβόλαια τους για να μην τους χάσουν οι ερυθρόλευκοι αργότερα ως ελεύθερους είτε να πωληθούν στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ