ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κορυφαίος Μολδαβός ποδοσφαιριστής ο Ρέαμπτσιουκ για δεύτερη σερί χρονιά

Ο Ρέαμπτσιουκ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Ο Ρέαμπτσιουκ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα INTIME SPORTS

Σπουδαία διάκριση για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς αναδείχτηκε καλύτερος Μολδαβός ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη χώρα του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σπουδαία διάκριση για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς αναδείχτηκε καλύτερος Μολδαβός ποδοσφαιριστής για το 2021. Μάλιστα, ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πήρε το βραβείο για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αφού είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης στην πατρίδα του και το 2020.

Ο Ρέαμπτσιουκ κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό την περασμένη περίοδο όντας βασικός στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ενώ τούτη τη σεζόν οι ερυθρόλευκοι είναι πρώτοι στη Super League Interwetten, πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου και, επίσης, στους αγώνες μπαράζ του Φεβρουαρίου στο Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αταλάντα.

Ο Όλεγκ την περασμένη περίοδο είχε 40 συμμετοχές, 2 τέρματα και 2 ασίστ με την πειραϊκή ομάδα και την τρέχουσα σεζόν έχει ήδη 27 παιχνίδια, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, ο 23χρονος αμυντικός μετράει 31 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Μολδαβίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ