ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλεισμένος ο Καρβαλιάλ, αναλαμβάνει ο Πέδρο Άλβες, έρχεται η τελική επιλογή για τον πάγκο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ACTION PLUS SPORTS IMAGES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φέυγει και ο Πέδρο Άλβες παίρνει τα ηνία στον Ολυμπιακό για τη διάδοχη κατάστση, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να θεωρείται "κλεισμένος".

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται άμεσα να επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Πέδρο Άλβες, ο οποίος έρχεται για να αναλάβει πόστο στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Ο 40χρονος Πορτογάλος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε πόστο αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ. Εκεί παρέμεινε για πέντε χρόνια από το 2018 μέχρι και το 2023.

Ουσιαστικά ανέβαλε την ομάδα τη σεζόν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και μέσα σε τρεις σεζόν κατάφερε να την επαναφέρει στην πρώτη φτάνοντας παράλληλα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου τη σεζόν 2020-21. Την επόμενη χρονιά η Εστορίλ τερμάτισε στην ένατη θέση, ενώ πέρσι ήταν 14η.

Κλεισμένος ο Καρβαλιάλ

Ένα από τα πρώτα θέματα που θα κληθεί να χειριστεί ο Πορτογάλος είναι αυτό του προπονητή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος από τους ερυθρόλευκους.

Ο 58χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008.

Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα.

Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

Έρχεται η τελική επιλογή προπονητή

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο 58χρονος Πορτογάλος παίζει μόνος του για τον πάγκο των ερυθρόλευκων. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ανοικτά τα ραντάρ τους και για άλλες περιπτώσεις.

Ο Πέδρο Άλβες είναι αυτός που θα αναλάβει να πάρει την τελική απόφαση για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ