ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλείνει ο δανεισμός του Σολμπάκεν στην Ουράβα από τη Ρόμα

Ολυμπιακός: Κλείνει ο δανεισμός του Σολμπάκεν στην Ουράβα από τη Ρόμα
INTIME SPORTS

Τελειώνει ο δανεισμός του Όλα Σολμπάκεν από την Ρόμα στην Ουράβα Ρεντ Ντάιομοντς, όπως ανήρτησε στο Twitter και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα στην αρχή της σεζόν για το μονοετή δανεισμό του Όλα Σολμπάκεν. Η θητεία του στους ερυθρόλευκους αποδείχθηκε σύντομη, με τον Νορβηγό να μην πείθει με τις εμφανίσεις του.

Οι τζαλορόσι τον δίνουν εκ νέου δανεικό και μάλιστα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Από την Πέμπτη (4/1) ο Σολμπάκεν είχε συνδεθεί με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις πάνω στο ζήτημα.

Το Σάββατο (6/1) με ανάρτησή του στο Twitter ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε πως ο δανεισμός του Νορβηγού εξτρέμ στην ομάδα της Ιαπωνίας οριστικοποιείται.

Ο λόγος που ο Νορβηγός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ουράβα (μετά από την Ρόμα και τον Ολυμπιακό) είναι πως το ιαπωνικό πρωτάθλημα δεν εντάσσεται στην ίδια χρονική περίοδο όπως η Serie A και η Stoiximan Super League που θα του απαγόρευε σε μία τέτοια περίπτωση να παίξει σε τρίτη διαφορετική ομάδα την ίδια αγωνιστική σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ