ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για τον Κορδόν

Ο Αντόνιο Κορδόν
Ο Αντόνιο Κορδόν RODRIGO BUENDIA / AFP

Ο Ολυμπιακός εκτός από το μέτωπο του προπονητή τρέχει και αυτό του αθλητικού διευθυντή, εντείνοντας τις προσπάθειες για τον Αντόνιο Κορδόν.

Η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή είναι αυτό που απασχολεί κυρίως τον Ολυμπιακό και είναι αλήθεια ότι οι ερυθρόλευκοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη συμφωνίας με τον Αντόνιο Κορδόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει πολύ καλή πρόταση στον 59χρονο Ισπανό, επιπέδου Premier League και La Liga και όχι για τα οικονομικά δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, κι αναμένει την απάντησή του.

Ο Κορδόν για να το συζητάει, σημαίνει ότι το σκέφτεται σοβαρά. Άλλωστε, αν ήταν αρνητικός, δεν θα έμπαινε εξ΄ αρχής στον κόπο να συναντηθεί με Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αγγλία, ούτε θα ερχόταν στην Ελλάδα για να συνομιλήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ, βλέποντας παράλληλα τις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

Όταν όμως το όνομα του Ισπανού συζητιόταν μέχρι προχθές για την Μπαρτσελόνα και άλλες ισπανικές ομάδες, ή βρίσκεται στα υπόψη αγγλικών συλλόγων, όπως η Άστον Βίλα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η δυσκολία είναι μεγάλη.

Γι' αυτό τον λόγο και από τον Ολυμπιακό έχουν κάνει υπομονή περιμένοντας την απόφαση του Κορδόν. Πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση, που αξίζει τον κόπο να περιμένει κάποιος για λίγες ημέρες. Διότι, μία τέτοια συμφωνία, μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα για την πειραϊκή ομάδα.

Οι εναλλακτικές λύσεις που τσεκάρουν οι ερυθρόλευκοι

Παράλληλα, όμως, οι ερυθρόλευκοι κρατούν ενεργές και τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο όσο στην υπόθεση του Κορδόν.

Οι περιπτώσεις των Ζουλιέν Φουρνιέ και Άντονι Θουμπιθαρέτα που έχουν βγει προς τα έξω δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα, ούτε του Βίκτορ Όρτα που είχε ακουστεί πριν από λίγες ημέρες. Προφανώς, στην πειραϊκή ΠΑΕ έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους, αλλά περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Κορδόν.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό αθλητικό διευθυντή, λοιπόν, έχουν φρενάρει τις επαφές για τον καινούργιο προπονητή και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Αν δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το πρώτο, δεν μπορεί να προχωρήσει το δεύτερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ