ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Ζενίτ πιθανή αντίπαλος στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa, αν οι ερυθρόλευκοι βγουν 2οι στον όμιλο

Οι παίκτες της Ζενίτ πανηγυρίζουν ένα γκολ που σημείωσαν στο Champions League
Οι παίκτες της Ζενίτ πανηγυρίζουν ένα γκολ που σημείωσαν στο Champions League © 2021 DMITRY LOVETSKY / AP IMAGES

Η Ζενίτ έκανε το καθήκον της στη Σουηδία με αντίπαλο τη Μάλμε και εξασφάλισε μια θέση στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League, όπου ενδέχεται να βρεθεί και ο Ολυμπιακός.

Η Ζενίτ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Σουηδία με αντίπαλο τη Μάλμε για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League, εξασφαλίζοντας την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ρωσίας έγιναν η πρώτη ομάδα που πήρε "εισιτήριο" γι' αυτόν τον γύρο που κάνει φέτος για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις διοργανώσεις της UEFA.

Πρόκειται για τον γύρο όπου θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η θέση στους οκτώ ομίλου του Europa League, με τις ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση στους οκτώ ομίλους του Champions League. Οι πρώτες ως ισχυρές, οι δεύτερες ως ανίσχυρες στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδέχεται να βρεθεί σε αυτήν την κληρωτίδα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι δεύτεροι στον 4ο όμιλο, με λίγες ελπίδες να πιάσουν την πρωτοπόρο Άιντραχτ και δίνουν μάχη με τη Φενέρμπαχτσε που βρίσκεται στην 3η θέση, ένα βαθμό πιο πίσω. Πολλά θα κριθούν από τον αγώνα των δύο ομάδων την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" (25/11, 22:00, Cosmote 2HD, live από το SPORT24).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ