ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά το μεγάλο διπλό στην Τουρκία

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά το μεγάλο διπλό στην Τουρκία
ΙΝΤΙΜΕ

Χάρη στην επιβλητική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο Σουκρού Σαράτσουγλου ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο του Europa League, έχοντας ήδη θέσει ισχυρές βάσεις ακόμη και για την πρωτιά.

Το σαρωτικό 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη ήταν η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο του Europa League και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα, που σημείωσε δύο υπέροχα γκολ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, και τους υπόλοιπους ν' ακολουθούν, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 6 βαθμούς και απέκτησαν αβαντάζ για τη συνέχεια της μάχης σ' ένα ούτως ή άλλως απαιτητικό γκρουπ.

Ευνοϊκότερο θα ήταν το 0-0 στο άλλο ματς του ομίλου, αλλά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασιένσια στο 91' επέτρεψε στην Άιντραχτ να φύγει με το διπλό από την έδρα της Αντβέρπ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

*Ο 1ος προκρίνεται στη φάση των 16

*Ο 2ος παίζει σε έξτρα γύρο για την πρόκριση στους 16

*Ο 3ος προκρίνεται στον έξτρα γύρο του Europa Conference League

4ος αποκλείεται

Η επόμενη αγωνιστική

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Βασίλη Σκουντή και Τσάρλυ σχολιάζουν το τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, το ΠΑΟΚ - Σλόβαν, καθώς και την απογοητευτική πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη EuroLeague απέναντι στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ