ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τον θάνατο του Βασίλη Τοκάκη

Ο Βασίλης Τοκάκης
Ο Βασίλης Τοκάκης PHOTO CREDITS: FACEBOOK / ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΚΑΚΗΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή με τον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών.

Ο Βασίλης Τοκάκης απεβιώσε σε ηλικία 44 ετών, καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο 44χρονος επικοινωνιολόγος διετέλεσε σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ενώ υπηρέτησε και την ΠΑΕ Ολυμπιακός από το πόστο του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον παράγοντά της και εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένεια και τους οικείους του αποθανόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος σε ηλικία 44 ετών έχασε τη μάχη για τη ζωή, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψε γενναία με την ασθένειά του.

Ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ενώ διετέλεσε Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αφήνει παρακαταθήκη το βιβλίο του «Άνοιξη μυαλού». Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα δίνονται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ