ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Ράκοβ ζήτησε δύο εκατομμύρια ευρώ για Παπανικολάου σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ο Γιάννης Παπανικολάου
Ο Γιάννης Παπανικολάου INTIME

Οι Πολωνοί επανήλθαν την Παρασκευή (3/4) εμπλέκοντας τον Ολυμπιακό με τον κεντρικό διεθνή μέσο της Ράκοβ Γιάννη Παπανικολάου. Ποια είναι η πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός σκανάρει διαρκώς την εγχώρια και διεθνή αγορά για Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες το τμήμα σκάουτινγκ της πειραϊκής ομάδας είχε ψαχτεί, μεταξύ άλλων, με τον Γιάννη Παπανικολάου ο οποίος αγωνίζεται στην Ράκοβ Τσεστόχοβα και έχει κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια του UEFA Nations League.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας meczyki.pl, έκαναν κίνηση για τον παίκτη, “ρώτησαν τη διοίκηση της Ράκοβ για τον Πανικολάου, αλλά οι απαιτήσεις της δευτεραθλήτριας Πολωνίας ήταν απαγορευτικές”.

Κατά τους Πολωνούς, η Ράκοβ ζήτησε 2.000.000 ευρώ για τον 23χρονο χαφ, ο οποίος είχε μετακινηθεί ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο τον Αύγουστο του 2020. Το παραπάνω ποσό δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, ούτε ότι έγινε κρούση στην πολωνική ομάδα. Ο Παπανικολάου έχει καλό συμβόλαιο με την Ράκοβ, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Παπανικολάου στο Show Must Go On και στους Παντελή Διαμαντόπουλο - Ηλία Καλλονά:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ