ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρωτοβουλία των Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Αραμπί που άρεσε στον Μαρτίνεθ

Οι Φορτούνης και Ποντένσε πανηγυρίζουν
Οι Φορτούνης και Ποντένσε πανηγυρίζουν EUROKINISSI

Οι Κώστας Φορτούνης, Ντάνιελ Ποντένσε και Γιουσέφ Ελ Αραμπί οργάνωσαν την Τετάρτη (15/11) ένα δείπνο για όλους όσους βρίσκονται στον Ρέντη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ενθουσιάζεται απ' αυτή την κίνηση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι καταλυτικός για τον Ολυμπιακό εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά η αρχηγική του παρουσία είναι εμφανής και στα αποδυτήρια.

Βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, είτε με ομιλίες πριν ή μετά τα παιχνίδια είτε με κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους συμπαίκτες του. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μαζί με τον Ντάνιελ Ποντένσε και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί προχώρησαν σε μία κίνηση που άρεσε πολύ στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του και που δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει στην πειραϊκή ομάδα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δύο εκ των οποίων είναι οι αρχηγοί της ομάδας, οργάνωσαν ένα δείπνο για όλους όσους βρίσκονται στον Ρέντη και το ανακοίνωσαν στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, δείπνησαν την Τετάρτη (15/11) το βράδυ σε ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα κι έδωσαν όλοι το παρών, πλην των διεθνών.

Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά το τεχνικό επιτελείο, την ιατρική ομάδα, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές κι όσους δουλεύουν καθημερινά στον Ρέντη.

Μία κίνηση με νόημα από τους Φορτούνη, Ποντένσε κι Ελ Αραμπί που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό και, παράλληλα, περνάει το μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ