ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρώτη ενδεκάδα του Κορμπεράν, με Τικίνιο, Εμβιλά και Άβιλα κόντρα στη Σλόβαν

Ο Άβιλα στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ
Ο Άβιλα στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την ενδεκάδα του για το ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) . Μέσα Τικίνιο, Εμβιλά και Άβιλα στην πρώτη ενδεκάδα του Κορμπεράν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σλόβαν στο Καραϊσκάκης (4/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων, με τον Κάρλος Κορμπεράν να ανακοινώνει τις πρώτες του επιλογές.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με τον Βατσλίκ κάτω από την εστία. Οι Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσουκ βρίσκονται στην άμυνα. Οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε θα παίξουν στον άξονα. Μασούρας και Ζινκερνάγκελ θα κινούνται ως εξτρέμ, με τον Τικίνιο να επιλέγεται ξανά αντί του Αραμπί.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μανωλάς, Ανδρούτσος και Βρσάλικο, εξαιτίας ενοχλήσεων.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Κούντε, Μασούρας, Ζινγκερνάγκελ, Τικίνιο

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Μπουχαλάκης, Αραμπί, Αγκιμπού Καμαρά, Μπα, Βαλμπουενά, Κανέ, Κίτσος, Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς.

Η ενδεκάδα της Σλόβαν: Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ, Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν, Γκριν.

Στον πάγκο: Τρνόβσκι, Χρντίνα, Βοέτ, Αγκμπό, Κρίζαν, Μούσταφιτς, Μεντβέντεφ, Χρντσαρ, Ραμίρεζ, Λοβάτ, Μεντβέντεβ, Τσάβριτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ