ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Πόρτο θέλει να κρατήσει τον Σεμέδο, το πλάνο του Κονσεϊσάο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στον αγώνα της Πόρτο με τη Λιόν
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στον αγώνα της Πόρτο με τη Λιόν AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Τι προκύπτει από την Πορτογαλία για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο μετά το τέλος του δανεισμού του στην Πόρτο. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τους δύο μήνες της παρουσίας του στην Πόρτο έχει αγωνιστεί όλο και όλο ένα ημίχρονο στο παιχνίδι εναντίον της Λιόν στο Europa League. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στους Δράκους, δεν έχει βρει ακόμη ρόλο τους μπλε, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει το μέλλον του.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, "ο Σεμέδο, ο οποίος έχει ως μέντορα τον Πέπε, θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην Πόρτο την περίοδο 2022-23, μετά την αποχώρηση του Μπεμπά το καλοκαίρι".

Κατά τους Πορτογάλους, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιθυμεί την παραμονή του Σεμέδο στους Δράκους και έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον παίκτη, ανάλογο με αυτό που είχε ο Μπεμπά, ο οποίος όταν αποκτήθηκε από την Πόρτο ήταν πίσω από τον Φελίπε, τον Μιλιτάο και τον Πέπε, αλλά μετά την αποχώρηση των δύο πρώτων έγινε βασικός. "Υπάρχει ένα σχέδιο για την προσεχή σεζόν και αυτό περιλαμβάνει τον Σεμέδο, ο οποίος θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα".

Υπενθυμίζεται, ό,τι ο Ολυμπιακός έλαβε 350.000 ευρώ από την Πόρτο για τον εξάμηνο δανεισμό του 28χρονου στόπερ και η οψιόν αγοράς του έχει οριστεί στα 5.500.000 ευρώ.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι Δράκοι σκοπεύουν να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συμφωνίας επιδιώκοντας να καταβάλουν μικρότερο ποσό, αλλά οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν στο παραπάνω ποσό. Η πειραϊκή ΠΑΕ είχε καταβάλει 4.500.000 ευρώ για την μεταγραφή του Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι του 2019.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν εκφραστεί αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Σεμέδο έχει μέλλον στην Πόρτο, καθώς έχει μόλις μία συμμετοχή, αλλά ο Κονσεϊσάο δείχνει να τον περιλαμβάνει στα πλάνα του για τη νέα περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΠΟΡΤΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ