ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Παρτίζαν θέλει τον Γιόβετιτς

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σειρήνες από το εξωτερικό για τον Στέβαν Γιόβετιτς, με την ιστοσελίδα republika.rs να αναφέρει πως η Παρτίζαν θέλει τον 34χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Μετά την αναχώρηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το Μαρόκο ενόψει της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (θα απουσιάσει όλο τον Ιανουάριο), ο Ολυμπιακός μπαίνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Betsson.

Θα έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Στέφαν Γιόβετιτς, τον νεοφερμένο Φραν Ναβάρο που αποκτήθηκε δανεικός από την Πόρτο και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος καταβάλει προσπάθειες να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (7/1) στο Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με βασικό τον Γιόβετιτς στο παιχνίδι με τη Λαμία (3/1, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24), αλλά την ίδια ώρα οι "σειρήνες" από το εξωτερικό για τον Μαυροβούνιο σέντερ φορ καλά κρατούν. Η Παρτίζαν καλοβλέπει την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στο Βελιγράδι και ετοιμάζει κίνηση προς τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Ο Γιόβετιτς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Παρτίζαν, καθώς εντάχθηκε στην Ακαδημία της σε ηλικία 14 ετών και έπαιξε δύο σεζόν στην πρώτη ομάδα (53 αγώνες, 17 γκολ, 10 ασίστ) πριν πάρει μεταγραφή στη Φιορεντίνα αντί 8.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα republika.rs, η Παρτίζαν θέλει πίσω τον 34χρονο επιθετικό στην προσπάθειά της να αυξήσει τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η διοίκηση ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Η Παρτίζαν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 πόντους, έναν περισσότερο από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Βραζιλιάνο Ματέους Σαλντάνια που έχει 14 τέρματα. Σε ό,τι αφορά τον Γιόβετιτς, έχει εννέα συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ με τον Ολυμπιακό στην Stoiximan Super League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ