ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Παραΐμπα "έστειλε" τον Τικίνιο στους ερυθρόλευκους

Ο Τικίνιο στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Μποαβίστα
Ο Τικίνιο στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Μποαβίστα © 2020 JOSE COELHO / ASSOCIATED PRESS

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Τικίνιο, με την Παραΐμπα στην οποία κάνει προπονήσεις αυτή την περίοδο να προαναγγέλει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Τικίνιο αποτελεί το διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς για να κάνει ακόμα δυνατή τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη τους Αραμπί και Χασάν, και η διοίκηση των Πειραιωτών κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Πορτογάλου.

Φαίνεται μάλιστα ότι η εστίαση των προσπαθειών του Ολυμπιακού στην απόκτηση του Τικίνιο έχουν αποδώσει καρπούς, αφού σύμφωνα με τα τελευταία μηνύματα που φτάνουν από τη "χώρα της σάμπα", ο παίκτης δεν θα αργήσει να δέσει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι.

Για την ακρίβεια, τα αισιόδοξα μηνύματα αναφορικά με το deal των ερυθρολεύκων με τον 30χρονο Βραζιλιάνο στράικερ έρχονται από την ομάδα με την οποία έχει αναδειχτεί και στην οποία κάνει προπονήσεις αυτή την περίοδο, με την Παραΐμπα να "προδίδει" μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram πως ο παίκτης ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

"Ο Τικίνιο θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία το Σάββατο κι από εκεί στην Ελλάδα, όπου θα υπογράψει στον Ολυμπιακό", αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα της Παραΐμπα που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (28/5) μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ