ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η μεγάλη δικαίωση για Ραντζέλοβιτς

Ο Ραντζέλοβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ
Ο Ραντζέλοβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς κλήθηκε στην εθνική Σερβίας για πρώτη φορά στην καριέρα του, "πέταξε" από τη χαρά του μόλις ενημερώθηκε γι' αυτό και η διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη για τη μεταγραφή του.

Εδώ και μερικές ώρες ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους γι' αυτό που του έχει συμβεί. Ενημερώθηκε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Σερβίας, Λιούμπισα Τούμπακοβιτς, τον κάλεσε για τους αγώνες με Σκωτία (12/11), Ουγγαρία (15/11) και Ρωσία (18/11). Ο πρώτος αγώνας είναι τελικός playoffs για το Euro 2020 και οι άλλοι δύο για το Nations League.

Ένα παιδί από φτωχική οικογένεια που έκανε θραύση στο σερβικό πρωτάθλημα με τη Ραντνίτσκι Νις, έφτασε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και μέσα από τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους "ερυθρόλευκους" να κληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική ανδρών της πατρίδας του.

Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να αφοσιώνεται στη δουλειά, αλλά και δικαίωση για τον ίδιο τον Ολυμπιακό και τη διοίκησή του. Διότι πήραν την απόφαση να αποκτήσουν έναν Σέρβο πιτσιρικά που δεν προερχόταν ούτε από τον Ερυθρό Αστέρα, ούτε από την Παρτιζάν, τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Η ΠΑΕ πίστεψε στον Ραντζέλοβιτς και στην αγορά της Σερβίας και όλοι είναι πλέον δικαιωμένοι. Μαζεμένα τα καλά νέα για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, που προ ημερών συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με αυξημένες αποδοχές και τώρα έμαθε πως κλήθηκε στην εθνική του.

O 23χρονος κόστισε λίγα, πρόσφερε πολλά και ανταμείφθηκε για την εικόνα του στο γήπεδο. Κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00, Cosmote TV 2) θα παίξει με την καλύτερη ψυχολογία, γνωρίζοντας ασφαλώς πόσα μάτια θα είναι στραμμένα σε ένα λαμπερό παιχνίδι όπως αυτό...

Παρεμπιπτόντως και ο Νίκολα Τσούμιτς που αποκτήθηκε από τη Σερβία, μπορεί να δόθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά έχει ήδη κάνει επτά συμμετοχές και μάλιστα σε ένα κλαμπ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Segunda Division.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ