ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο

Ο Ανδρέας-Ριχάρδος Ντόη στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ανδρέας-Ριχάρδος Ντόη στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Ντόη αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μεντιλίμπαρ και θα προσπαθήσει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πώς τα έχει πάει σε δίδυμο με τον Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι. Την Πέμπτη (18/4, 22:00, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE SPORT24) οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τη Φενέρμπαχτσε στο Σουκρού Σαράτσογλου στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League.

Οι Πειραιώτες πηγαίνουν στην σπουδαία μάχη με το πάνω χέρι, καθώς επικράτησαν 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και δεδομένα θα υπάρξει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το ματς στην Τουρκία, επομένως ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να καλύψει το κενό. Ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός στην ευρωπαϊκή λίστα είναι ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος είναι και το φαβορί για τη θέση, εκτός εάν γίνει η έκπληξη με τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Η ευκαιρία του Ντόη

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα από τις 15 Φεβρουαρίου. Το 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης για τα playoffs του Conference ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο ο Ντόη αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα είναι το μοναδικό του ματς επί Μεντιλίμπαρ.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, πέρασε αλλαγή στο φινάλε της νίκης επί του Παναιτωλικού στις 28 Φλεβάρη, αντικαθιστώντας τον Βέζο. Στα υπόλοιπα παιχνίδι έχει μείνει, είτε εκτός αποστολής, είτε στον πάγκο. Η αλήθεια είναι πως ο Ντόη έχει πέσει αρκετά πίσω στο rotation.

Στο σπουδαίο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε τού παρουσιάζεται μία χρυσή ευκαιρία. Να προσφέρει σταθερότητα στα μετόπισθεν και να συμβάλει σε μία μεγάλη πρόκριση για την ομάδα του. Κάπως έτσι, θα καταφέρει να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο στην τελική ευθεία της σεζόν.

Τα δύο παιχνίδια με τον Κάρμο

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ντόη θα αγωνιστεί στο πλευρό του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστούν μαζί οι δύο ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί ήταν στις 4 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τότε, οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί 2-0 στη Λεωφόρο, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να είναι προπονητής του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο παιχνίδι που αγωνίστηκαν σε δίδυμο στην άμυνα ήταν κόντρα στη Φερεντσβάρος. Η άμυνας των ερυθρόλευκων είχε κρατήσει τότε το μηδέν, με τους δύο να έχουν μεγάλη συμβολή. Οι Ούγγροι τότε είχαν μόλις έξι τελικές με 0.34xG, με τον Ολυμπιακό να δείχνει εξαιρετικό ανασταλτικό πρόσωπο.

Μάλιστα, τότε ήταν και το πρώτο παιχνίδι του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μένει να φανεί πώς θα λειτουργήσουν οι δύο τους μαζί σε ακόμη ένα παιχνίδι και μάλιστα αυξημένης δυσκολίας στο Σουκρού Σαράτσογλου, το οποίο και αναμένεται καυτό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ