ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η εξωφρενική επίδοση του Έσε με μία χαμένη πάσα στην Τούμπα

Ο Σαντιάγκο Έσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ο Σαντιάγκο Έσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαντιάγκο Έσε είχε μία εξωφρενική επίδοση στην τεσσάρα του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4-1) και ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος θριαμβευτής. Οι ερυθρόλευκοι άλωσαν την Τούμπα, επικρατώντας 4-1 του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ποντένσε ήταν πρωταγωνιστής με δύο γκολ μία ασίστ, δύο φορές σκόραρε και ο Ελ Κααμπί, ενώ τέρμα πέτυχε και ο Φραν Ναβάρο.

Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έριξαν πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στον ερυθρόλευκο άξονα. Ο Έσε και ο Τσικίνιο βρίσκονταν στη βάση της μεσαίας γραμμής, με τον Άντρε Όρτα να αγωνίζεται πιο μπροστά από αυτούς και να έχει ρόλο παρόμοιο με 10αρίου.

Η εξωφρενική επίδοση του Έσε

Ο Έσε ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα στην κυκλοφορία του Ολυμπιακού. Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες επιδόσεις και όλες τις μεταβιβάσεις του Αργεντινού μέσου.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και οι μεταβιβάσεις του Έσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Οι κορυφαίες επιδόσεις και οι μεταβιβάσεις του Έσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο Έσε είχε εξωφρενική επίδοση. Συγκεκριμένα, δοκίμασε 31 πάσες συνολικά στο παιχνίδι και οι 30 κατάφεραν να βρουν συμπαίκτη του. Με λίγα λόγια είχε μόλις μία χαμένη πάσα σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα και ευστοχία 97%.

Επιπλέον, ο Αργεντινός μέσος ήταν αλάνθαστος στις πάσες του προς το δεύτερο μισό του γηπέδου. Δηλαδή, είχε 15/15 μεταβιβάσεις πάνω από τη μεσαία γραμμή και 6/6 πάσες στην επίθεση.

Τονίζουμε πως έκανε μόλις μία λάθος μεταβίβαση σε αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δηλαδή σ' ένα ματς που ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός και η κυριαρχία στον άξονα καθόλου δεδομένη.

Η γεμάτη του εμφάνιση έκλεισε με 41 ενέργειες με την μπάλα και πέντε ανακτήσεις κατοχής.

Δεν πρέπει σε όλα αυτά να ξεχνάμε πως ο Έσε είναι μόλις 22 ετών και ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι δαπάνησαν 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι και οι απαιτήσεις τους είναι πολύ υψηλές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ