ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ποντένσε και το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε INTIME SPORTS

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάει πολλά στον Ποντένσε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Πέμπτη ενώ τρεις παίκτες, οι Γιόβετιτς, Όρτα και Μασούρας διεκδικούν μια θέση στην επίθεση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε (και) στη Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζει ανάλογα τα πλάνα του για τον αγώνα ρεβάνς στα προημιτελικά του Conference League την Πέμπτη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (18/4, 22:00, COSMOTE SPORT 4HD, LIVESPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν ρυθμούς και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Βάσκος τεχνικός ποντάρει πολλά στον Ποντένσε ο οποίος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως στο αρχικό σχήμα θα είναι και ο Ντόη αντί του τιμωρημένου Ρέτσου. Με δεδομένη την παρουσία των Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στη γραμμή κρούσης, την τέταρτη θέση στην επίθεση διεκδικούν τρεις παίκτες, οι Γιόβετιτς, Όρτα και Μασούρας. Πρόκειται για μία δύσκολη εξίσωση, με τον Όρτα να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα.

Αν θέλει να προσεγγίσει κανείς την ενδεκάδα του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Τζολάκη, Ρόντινεϊ, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

Εκπρόσωποι των Μαρσέιγ, Κρίσταλ Πάλας και Σικάγο Φάιαρ στο Καραϊσκάκης

Από εκεί και πέρα, απεσταλμένοι της Μαρσέιγ, της Κρίσταλ Πάλας και των Σικάγο Φάιαρ βρέθηκαν στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την περασμένη Πέμπτη στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα μεταβούν και στην Κωνσταντινούπολη στα μέσα της εβδομάδας για τον αγώνα ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων.

Προφανώς οι εκπρόσωποι των παραπάνω συλλόγων -λέγεται ότι βρέθηκε στην Ελλάδα και άνθρωποι της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε- θέλησαν να τσεκάρουν παίκτες και των δύο συλλόγων.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λήγουν τα συμβόλαια των Φορτούνη, Μασούρα, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί και Τζολάκη και ότι υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί, όπως ο Κάρμο και ο Όρτα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως οι Έσε, Ρόντινεϊ και Ορτέγκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ