ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ελ Αραμπί και οι επαφές για νέο συμβόλαιο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί INTIME

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ετοιμάζεται να επιστρέψει την Τρίτη (12/4) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στη διοίκηση των ερυθρόλευκων και την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό για το νέο συμβόλαιο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού (την Τρίτη το απόγευμα 12/4) ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (17/4) στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Αυτή τη στιγμή, ο Τικίνιο Σοάρες δείχνει να έχει το προβάδισμα για την ενδεκάδα, καθώς έπαιξε 90 λεπτά και, μάλιστα, σκόραρε στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα των ερυθρόλευκων εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Από την άλλη, ο Αραμπί διψάει για την επιστροφή του στους αγώνες και στα γκολ, ευελπιστώντας σε όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε στη σεζόν.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ (με τα 18 τέρματα και τις 3 ασίστ σε 42 συμμετοχές μέσα στην περίοδο) έχει επιπλέον και το κίνητρο της ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει σε δύο μήνες.

Νέος κύκλος επαφών για ανανέωση

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επισημάνουμε πως οι σχέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Αραμπί ήταν και είναι άριστες, γι' αυτό και οι χειρισμοί στην υπόθεση είναι λεπτοί. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων προσπαθεί από την πλευρά της να κάνει το καλύτερο δυνατό προς το συμφέρον της ομάδας και από την άλλη, ο Αφρικανός επιθετικός έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Αραμπί περιμένει πρώτα τον Ολυμπιακό και την πορεία των συζητήσεων και αυτό είναι σαφές, καθώς από τον περασμένο Ιανουάριο θα μπορούσε να είχε υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος με την προοπτική του καλοκαιριού.

Ωστόσο, βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου και ο παίκτης συνεχίζει τις επαφές με τους ερυθρόλευκους ευελπιστώντας σε θετικό αποτέλεσμα. Όμως, θα πρέπει κι αυτός να σταθμίσει τα δεδομένα και να ρίξει νερό στο κρασί του, διότι οι απαιτήσεις του είναι πολύ υψηλές.

Τεστ για Μπουχαλάκη και Ροντρίγκες

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ναι μεν έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αναλύσει τα τελευταία παιχνίδια των πρασίνων και με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις θα δείξει τις διαθέσεις του στις δοκιμές που θα γίνουν στο Ρέντη.

Ο Ίβηρας προπονητής θα υποβάλει σε τεστ την Τετάρτη (13/4) τον Μπουχαλάκη, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο φιλικό ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας τεστάρει την ετοιμότητα του Ροντρίγκες.

Ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στις 2 Απριλίου, παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και οριακά προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες.

Για την ώρα, πιο πιθανό μοιάζει ο Ροντρίγκες να είναι διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, ο Μαρτίνς θα έχει πιο σαφή εικόνα προς το τέλος τούτης της εβδομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ