ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επίσημη πρόταση στον Μπακαμπού για την ανανέωση και οι ανταγωνιστές

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με διετές συμβόλαιο και συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιχειρεί να δελεάσει ο Ολυμπιακός τον Σεντρίκ Μπακαμπού προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Επίσημη μορφή πήραν πλέον οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Σεντρίκ Μπακαμπού προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν από καιρό φανερώσει την πρόθεση να κρατήσουν τον Κογκολέζο αρχισκόρερ τους στον Πειραιά για την επόμενη διετία, συνομιλώντας παρασκηνιακά με τον ατζέντη του και διερευνώντας τις προθέσεις όπως είχε γράψει πολλάκις το SPORT24, αλλά τώρα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, επιχειρώντας να κλείσουν θετικά την υπόθεση.

Η προσφορά του Ολυμπιακού περιλαμβάνει ανανέωση έως το καλοκαίρι του 2025 και συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι μια πρόταση που ευελπιστούν πως θα καλύψει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και θα τον κρατήσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα οι Πειραιώτες σκοπεύουν να τελειώσουν πολύ γρήγορα την υπόθεση για να μην τραβήξει σε χρόνο και γι' αυτό την "τρέχουν" ανεξάρτητα από το θέμα του προπονητή.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Μπακαμπού έχει δεχθεί επίσης προτάσεις από ισπανικές και γαλλικές ομάδες, γεγονός που αυξάνει τον ανταγωνισμό και βαθμό δυσκολίας της προσπάθειας, χωρίς όμως ν' αποκλείει οτιδήποτε. Ούτως ή άλλως ο Μπακαμπού έχει ήδη δεθεί με το ελληνικό κλαμπ.

Επίσης αραβική ομάδα έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του, μόνο που ο Κογκολέζος φορ δίνει προτεραιότητα στο περιβάλλον, προτιμώντας την Ευρώπη, παρά στα χρήματα.

Σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί η διαπραγμάτευση, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να ψάξει για δύο φορ κλάσης, συνδυαστικά πάντα με το τι θα συμβεί με τον Γιουσέφ ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ