ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενεργοποίηση του Λαλά με τις ευλογίες Μίτσελ και Ανιγκό

Ο Κένι Λαλά
Ο Κένι Λαλά INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενεργοποίηση του Λαλά, ο οποίος λαμβάνει πια μέρος κανονικά στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων.

Η διαδρομή "ζέστη" - "κρύο" και πάλι "ζέστη" των τελευταίων μηνών σε ό,τι αφορά τον Κενί Λαλά και την παρουσία του στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακή. Ο Γάλλος δεξιός μπακ-χαφ επέστρεψε την Τετάρτη (21/9) στην καθημερινότητα των ερυθρολεύκων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργοποιήθηκε πάλι με τη σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ και του νέου τεχνικού διευθυντή Ζοσέ Ανιγκό.

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο Λαλά είχε τεθεί εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς, έκανε προπονήσεις με τους "κομμένους" στον Ρέντη και ήταν προς πώληση.

Παρέμεινε εκτός προπονήσεων από την πρώτη ομάδα και επί παρουσίας Κάρλος Κορμπεράν. Στο τέλος Αυγούστου, υπήρξε η σκέψη -από τη στιγμή που δεν πουλήθηκε και έχει υψηλό συμβόλαιο (900.000 ευρώ τον χρόνο)- να επιστρέψει και έτσι έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Β΄ και έπαιξε και στο φιλικό ματς με τον Ηρόδοτο.

Πλέον, ο νέος τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Μίτσελ, και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, Ζοσέ Ανιγκό, συζήτησαν και αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενεργοποίηση του Λαλά, ο οποίος λαμβάνει πια μέρος κανονικά στις προπονήσεις.

Πιθανόν η επιστροφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή, πέρα από μία έξτρα λύση στη δεξιά πλευρά της άμυνας, να έχει να κάνει με τον μυϊκό τραυματισμό και την απουσία του Βρσάλικο από αρκετά παιχνίδια τις προηγούμενες εβδομάδες.

Επίσης, ίσως ο Μίτσελ να σκέφτεται ότι ο Κροάτης μπορεί να δώσει βοήθειες και έτσι να χρησιμοποιηθεί κάποιες φορές στο κέντρο της άμυνας. Είναι κάτι που μένει να φανεί, όταν θα έρθει πάλι η ώρα των επίσημων αγώνων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ