ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων απέναντι στην Γκενκ

Ο Νικολάς Φρέιρε στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα
Ο Νικολάς Φρέιρε στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού επάντνι στην Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ (10/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης. Ο Ρέτσος και Φρέιρε θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, με τους Ροντινέι και Κίνι στα άκρα. Ο Ιμπόρα και ο Μαντί Καμαρά θα κινούνται στον άξονα, με τον Καρβάλιο πιο μπροστά τους. Ο Κώστας Φορτούνης και ο Μασούρας θα παίζουν στα άκρα, με τον Αραμπί κορυφή.

Εκτός 23άδας έμειναν οι Χουάνγκ, Μπα και Μπαγκαλιάνης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Μπουχαλάκης, Ελ Κααμπί, Αλγκασίμ Μπα, Μπιέλ, Ανδρούτσος, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Πορόσο, Ντόη.

Η ενδεκάδα της Γκενκ: Φαντεφόρντ, Μουνιόθ, ΜακΚένζι, Κουέστα, Κογιέμπε, Ελ Κανούς, Γκολάρθα, Χορσόβσκι, Παϊντσίλ, Τρεσόρ, Αροκοντοάρε.

Στον πάγκο: Φαν Κρομπρούζε, Λέισεν, Σαντίκ, Ουατάρ, Αρτεάγκα, Σορ, Ελ Χατζ, Ογιέν, Κονγκόλο, Πρεσιάδο, Μπααχ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ