ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν
Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν EUROKINISSI

Δείτε την 11άδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:00, Cosmote Sport 2HD, SPORT 24) στους Ζωσιμάδες. Με τριάδα στην άμυνα και Χασάν στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:00, Cosmote Sport 2HD, SPORT 24)για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή τη σύνθεση των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε σύστημα 3-4-3, με τους Σεμέδο, Μπα και Παπασταθόπουλο στην τριάδα της άμυνας. Φανέλα βασικού πήρε ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Χασάν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα, Χασάν

* Η πρώτη εκπομπή Game Night κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 22:00, μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού, με καλεσμένο τον πρωταθλητή Ευρώπης Νίκο Νταμπίζα και με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη στο studio, ενώ live από το γήπεδο θα είναι ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ