ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ, με Κίτσο, Καρβάλιο και Ροντρίγκες

2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ (27/2, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24). Βασικοί αγωνίζονται οι Κίτσος, Καρβάλιο, Ροντρίγκες και Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ (27/2, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με αλλαγές. Ο Κίτσος θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Σισέ και Μπα στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα κινούνται στον άξονα, με τον Καρβάλιο πίσω από τον Αραμπί. Ο Ροντρίγκες και ο Μασούρας θα αγωνιστούν στα επιθετικά άκρα. Εκτός 20άδας έμεινε ο Ονιεκούρου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Αραμπί.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μαντί Καμαρά, Βορουσάι, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Φαν Ντάινεν, Λάμπρου.

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ