ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Καραμπάγκ, με Πασχαλάκη, Ντόι και Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην προθέρμανση του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην προθέρμανση του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Καραμπάγκ (13/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (13/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Μίτσελ παρατάσσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2. Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Παπασταθόπουλος και Ντόι μπροστά του και τους Ρέαμπτσουκ - Βρσάλικο στα άκρα. Ο Μπουχαλάκης και ο Κούντε θα παίξουν στον άξονα, με τους Μπιέλ και Βρουσάι στις πτέρυγες. Το επιθετικό δίδυμο συνθέτουν οι Ουί Τζο Χουάνγκ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Μπορεί βεβαίως να αγωνιστεί και σε 3-5-2, με τον Ρέαμπτσουκ να παίζει στην μία πτέρυγα και τον Μπιέλ να αγωνίζεται πίσω από τα φορ. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει τριάδα στην άμυνα με Ντόι, Παπασταθόπουλο και Βρσάλικο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπα, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σισέ, Ροντρίγκες, Σαπουντζής.

Η ενδεκάδα της Καραμπάγκ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ, Γκαράγιεφ, Αλμέιντα, Σεϊντάεφ, Κάντι, Ζουμπίρ, Οβούσου.

Στον πάγκο: Γκουγκελασβίλι, Ραμαζάνοφ, Μαμάντοφ, Μεντβέντεφ, Ρομάο, Γιάνκοβιτς, Ιμπραχίμλι, Οζόμπιτς, Γκουρμπάνλι, Μπαϊράμοφ, Χουσεΐνοφ, Μεντίνα.

Μην χάσετε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ