ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό, βασικός ο Κανέ

Ο Μαμαντού Κανέ
Ο Μαμαντού Κανέ EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στη Λεωφόρο. Βασικός ξεκινάει ο 25χρονος μέσος από τη Γουινέα, Μαμαντού Κανέ, στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Η έκπληξη από τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η επιλογή του 25χρονου μέσου από την Γουινέα, Μαμαντού Κανέ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, στο πλευρό του Εμβιλά. Εκτός 20άδας έμεινε ο Μαντί Καμαρά.

Από εκεί και πέρα οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσουκ θα είναι μπροστά από τον Βατσλίκ. Ο Αγκιμπού Καμαρά θα κινείται πίσω από τον Αραμπί, με τους Μασούρα, Ροντρίγκες στα άκρα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Κανέ, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Μανωλάς, Φορτούνης.

Μη χάσετε την Game Night στις 23:30 για τα σπουδαία ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ