LA LIGA

Ολυμπιακός: "Η Έλτσε είναι σε προχωρημένες επαφές για τον Κογιάδο", γράφει το Sky Sports

Ο Άλεξ Κογιάδο με τη φανέλα της Γρανάδα
Ο Άλεξ Κογιάδο με τη φανέλα της Γρανάδα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλεξ Κογιάδο όμως συναντάει ισχυρό ανταγωνισμό, με το αγγλικό Sky Sports να υποστηρίζει πως η Έλτσε είναι σε προχωρημένες επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του επιθετικού μέσου.

Ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον Άλεξ Κογιάδο, στην προσπάθειά του να κάνει ένα δυνατό ντεμαράζ και να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή λίγο πριν το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η περίπτωση απόκτησης του 23χρονου Ισπανού επιτελικού μέσου μόνο εύκολη δεν είναι.

Όχι μόνο γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (το οποίο επεκτάθηκε για ένα χρόνο πριν από λίγες ημέρες) αλλά επειδή εμφανίζονται διάφοροι μνηστήρες δίπλα του που τον πολιορκούν.

Η Άιντραχτ και η Σέλτικ είναι δύο σοβαροί αντίπαλοι των Πειραιωτών στην άτυπη κούρσα της απόκτησης του Κογιάδο ενώ υπάρχουν και ομάδες εντός της ισπανικής επικράτειας που φιλοδοξούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό ρεπορτάζ του αγγλικού "Sky Sports", η Έλτσε, ομάδα της La Liga, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για να τον πάρει ως δανεικό, με ένα από τα όπλα της να φέρεται να είναι η επιθυμία του Κογιάδο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας και να μην αφήσει την πατρίδα του.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ