ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή του Μαρτίνς για το ματς με τον Βόλο

Ολυμπιακός: Η αποστολή του Μαρτίνς για το ματς με τον Βόλο
Ο Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στον Άρη EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε 22μελη αποστολή για τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο την Δευτέρα για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten, αφήνοντας μεταξύ άλλων εκτός τους Παπαδόπουλο, Βρουσάι και Ντρέγκερ.

Μετά από τη σπουδαία πρόκριση στους "16" του Europa League εις βάρος της Αϊντχόφεν που έφερε στο δρόμο του την Άρσεναλ στο δρόμο προς τα προημιτελικά του θεσμού, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα μέσω της αναμέτρησης με τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την Κυριακή οι νταμπλούχοι Ελλάδας και πρωτοπόροι στο φετινό πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν με προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Δευτέρας (1/3, 19:30, NOVASPORTS 1HD) και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά τα ονόματα των 22 παικτών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των τραυματιών Αβραάμ Παπαδόπουλου και Μάριου Βρουσάι που είναι τραυματίες, ενώ εκτός έμεινε και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ που δεν χώρεσε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ