ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πώληση Πινακά για 1.500.000

Ο Πινακάς πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη Super League Interwetten.
Ο Πινακάς πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την πώληση του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Δημήτρης Πινακάς είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 19χρονος επιθετικός πωλήθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας για 1.500.000 ευρώ σε δόσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση των "βυσσινί", οι οποίοι διατηρούν το 15% από τις εισπράξεις πιθανής μεταπώλησης του διεθνή ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για Πινακά και Ολυμπιακό

"H ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστού μας Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ