ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για τράμπα Μανωλά - Καμαρά γράφουν οι Ιταλοί

Ο Κώστας Μανωλάς κοντρολάρει την μπάλα στο Νάπολι - Ίντερ για τη Serie A.
Ο Κώστας Μανωλάς κοντρολάρει την μπάλα στο Νάπολι - Ίντερ © 2020 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Νέο δεδομένο βάζουν στο τραπέζι τα ιταλικά Μέσα τα οποία αναφέρουν ότι η πλευρά της Νάπολι έχει ζητήσει τον Καμαρά στο πλαίσιο των συζητήσεων για τον Κώστα Μανωλά.

Ο ιταλικός Τύπος εξακολουθεί να ασχολείται με την υπόθεση του Κώστα Μανωλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Το SPORT24 σας έχει αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες, για την επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών με τους ερυθρόλευκους να του προσφέρουν τα χρήματα που θα έπαιρνε στην Νάπολι για συμβόλαιο έως το 2026 και την ιταλική ομάδα να λαμβάνει ένα ποσό ύψους 7 εκατομμυρίων για τον 30χρονο στόπερ, μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων.

Η "tuttosport" έρχεται να βάλει νέα δεδομένα στην υπόθεση. Ποια είναι αυτά; Επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του Καμαρά.

Ο κομβικός ρόλος του Ραϊόλα

Είναι δεδομένο ότι η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον μέσο του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της φέρεται να ζήτησε από τον Μίνο Ραϊόλα να βάλει και εκείνον στη συμφωνία.

Ουσιαστικά αυτό που φέρεται να ζητά η πλευρά της ιταλικής ομάδας είναι να υπάρξει μια ανταλλαγή ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές συν κάποιο ποσό.

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και στη Νάπολι περιμένουν την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων σύμφωνα με τους Ιταλούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ