CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Οι ώρες των προπονήσεων των δύο ομάδων στην OPAP Arena πριν από τον τελικό

Εικόνες από την OPAP Arena, ενόψει του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα
Εικόνες από την OPAP Arena, ενόψει του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα GEORGIA PANAGOPOULOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα προπονηθούν στην OPAP Arena την Τρίτη (28/5) πριν από τον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για ένα τεράστιο παιχνίδι. Την Τετάρτη (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την Φιορεντίνα στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League.

Μία μέρα πριν από το παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα προπονηθούν στην OPAP Arena, ενώ θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου. Πρώτη θα μπει στο γήπεδο, η Φιορεντίνα.

Στις 11:00 θα προπονηθεί η ιταλική ομάδα, ενώ στις 16:45 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μαζί με τους Κριστιάνο Μπιράγκι και Τζάκομο Μποναβεντούρα από την πλευρά των παικτών.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στις 19:00 και η συνέντευξη Τύπου θα έχει προηγηθεί στις 19:00. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παρουσιαστεί μπροστά από τα ΜΜΕ, με τους Τσικίνιο και Κωνσταντή Τζολάκη να εκπροσωπούν τους ποδοσφαιριστές.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ