CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Χωρίς τους Τούρκους οπαδούς το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" λόγω τιμωρίας από την UEFA

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Χωρίς τους Τούρκους οπαδούς το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" λόγω τιμωρίας από την UEFA
PRINT SCREEN

Η UEFA έκανε γνωστό την Παρασκευή (15/3) το μεσημέρι λίγο μετά την κλήρωση στη Νιόν πως έχει επιβληθεί τιμωρία στη Φενέρμπαχτσε για επειδόσια των οπαδών τους και δεν επιτρέπεται η παρουσία τους στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 11 Απριλίου.

Χωρίς την παρουσία οπαδών της Φενέρμπαχτσε θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 11 Απριλίου μετά από σχετική τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA στον σύλλογο της Τουρκίας για επεισόδια που είχαν κάνει οι οπαδοί της μέσα στη σεζόν και δη σε προηγούμενα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά την Παρασκευή (15/3) το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά την κλήρωση, η UEFA με σχετική της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως έχει επιβληθεί τιμωρία στην Φενέρ που αφορά την απαγόρευση εισιτηρίων για τα επόμενα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας με το πρώτο εξ αυτών να είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 11/4.

Στη Φενέρ είχε επιβληθεί τιμωρία με αναστολή δύο φορές μέσα στη σεζόν αλλά επειδή έγιναν επεισόδια και στο πρώτο ματς κόντρα στην Ουνίον Βερολίνου αποφασίστηκε να ισχύσει η ποινή και να δεχτεί και μια αγωνιστική ακόμα.

Αυτό σημαίνει πως το "Γ. Καραϊσκάκης" θα φιλοξενήσει μόνο οπαδούς του Ολυμπιακού στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ