ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έσπασε το φράγμα των 4.000 ανανεώσεων στα εισιτήρια διαρκείας

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση  με την Άρσεναλ για το Europa League.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ EUROKINISSI

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να σπάνε το φράγμα των 4.000 ανανεώσεων την πρώτη εβδομάδα.

Η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, με τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι απ' την πορεία της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους έσπασε το φράγμα των 4.000 ανανεώσεων καρτών διαρκείας. Με βάση τα νέα δεδομένα που αφορούν στην παρουσία ανηλίκων στα γήπεδα σε ποσοστό 5% και σε συνδυασμό με την αδυναμία παρουσίας τους μόνο σε μία κερκίδα, οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 24 και 25 (family) θα έχουν προτεραιότητα δύο ημερών για την απόκτηση των νέων καρτών τους μετά την ολοκλήρωση των ανανεώσεων (στις 23/7).

Να σημειωθεί πως θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης καρτών σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν, εκτός των θυρών 21 και 22, καθώς και των θυρών 3 έως 7. Επιπλέον, θα έχουν έκπτωση 30% στην αξία του παιδικού εισιτηρίου της θύρας που θα επιλέξουν. Απαραίτητη προϋπόθεση τα παιδιά να είναι γεννημένα από το 2006 και μετά, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Από τη Δευτέρα 12/7 συνεχίζεται η διαδικασία και οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν να κλείνουν τα τηλεφωνικά ραντεβού τους στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις μέσω της επίσης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ