ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Ελ Αραμπί

Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας/28-4-2021
Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας/28-4-2021 EUROKINISSI SPORTS

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στις αρχές της εβδομάδας αναμένονται οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Διετή επέκταση θέλει ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει σπάσει όλα τα κοντέρ τα τελευταία δυόμιση χρόνια που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Super League 1 για δύο διαδοχικές περιόδους και έχει ως στόχο να τα καταφέρει και την τρέχουσα σεζόν. Στις αρχές του μήνα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ερυθρόλευκων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 16 γκολ (ξεπερνώντας τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Κώστα Μήτρογλου που έχουν 15).

Παράλληλα, ο Μαροκινός επιθετικός έχει συγκομιδή 46 τέρματα σε 75 αγώνες στο πρωτάθλημα, δηλαδή πετυχαίνει δύο γκολ ανά τρία ματς, ποσοστά που συγκρίνονται μόνο με τον σπουδαίο Γιώργο Σιδέρη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Συνολικά, ο έμπειρος στράικερ έχει βρει δίχτυα 64 φορές με την πειραϊκή ομάδα και έχει μοιράσει και 15 ασίστ σε συνολικά 117 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει με τον Ολυμπιακό απέναντι σε 12 ομάδες μέχρι σήμερα στο Champions League και στο Europa League. Πανηγύρισε τρία τέρματα εναντίον της Άρσεναλ, από δύο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κράσνονταρ, ενώ πέτυχε γκολ και κόντρα στην Μπάγερν, την Γουλβς, την Τότεναμ, τον Ερυθρό Αστέρα, την Αϊντχόφεν, την Αντβέρπ, την Λουντογκόρετς, την Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Ομόνοια. Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα μόλις 28 μηνών.

Ο Ελ Αραμπί αποτελεί μία κατηγορία από μόνος του. Γι´ αυτό τον λόγο και ο Ολυμπιακός του έχει δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα (2.000.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους). Όμως, ο Μαροκινός αξίζει τα χρήματά του, έχει προσφέρει σημαντικές νίκες και προκρίσεις και ήταν κομβικός στις δύο τελευταίες κατακτήσεις πρωταθλημάτων από τους ερυθρόλευκους. Η προσφορά δε είναι πολύπλευρη, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια, με τον επαγγελματισμό, το πάθος και τις συμβουλές του στους νεότερους σε ηλικία παίκτες της πειραϊκής ομάδας.

Γιατί, λοιπόν, η αναφορά σε όλα αυτά; Διότι, το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο και, ήδη, υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή. Κάποιοι το προσδιορίζουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ορισμένοι δεν αποκλείουν να αφιχθεί νωρίτερα. Ουσιαστικές συζητήσεις όμως αναμένονται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Ο έμπειρος σέντερ φορ δεν έχει τον κλασικό ατζέντη, αλλά έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, συμπατριώτη του που κινείται μεταξύ Μαρόκου και Γαλλίας, ο οποίος ασχολείται περισσότερο με τις οικονομικές συμφωνίες του Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός θέλει διετές συμβόλαιο

Ο εκπρόσωπος του Γιουσέφ, λοιπόν, έρχεται στην Ελλάδα για να τακτοποιήσει κάποια ζητήματα του παίκτη, αλλά και για να προχωρήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να πορευτούν μαζί και την επόμενη περίοδο.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ελ Αραμπί θέλει διετές κλειστό συμβόλαιο, αλλά στο τραπέζι υπάρχει και η πρόταση για 1+1 με την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους με την συμπλήρωση ορισμένου αριθμού συμμετοχών. Ο Αφρικανός επιθετικός, λογικά, θα κλείσει με μικρότερες ετήσιες αποδοχές, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε δυόμιση μήνες θα κλείσει τα 35, ενώ θα έχει αυξημένα μπόνους για την επίτευξη τερμάτων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ