ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μπρούμα

Portugal's Bruma controls the ball during the international friendly soccer match between Portugal and Croatia at the Algarve stadium, outside Faro, Portugal, Thursday, Sept. 6, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Bruma controls the ball during the international friendly soccer match between Portugal and Croatia at the Algarve stadium, outside Faro, Portugal, Thursday, Sept. 6, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Αντίστροφα για την άφιξη του Μπρούμα μετρά ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποκτά τον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν. Ποια είναι η πρόταση που έχει κάνει στους "ερυθρόλευκους" η Τραμπζονσπόρ για τον Σισέ.

Ο εξτρέμ που παίρνει ο Ολυμπιακός είναι ο Μπρούμα. Το Sport24.gr σας ενημέρωσε από το βράδυ της Πέμπτης (1/10) ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πρόταση στην PSV για δανεισμό με οψιόν αγοράς και όπως όλα δείχνουν, ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα έρθει άμεσα στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο γεννημένος στη Γουινέα Μπισάου ακραίος επιθετικός αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Τον είχε τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας του και τελικά η διοίκηση συμφώνησε με την Αϊντχόφεν. Οι "ερυθρόλευκοι" κυνηγούσαν την απόκτηση ποιοτικού εξτρέμ εδώ και μήνες και εντέλει επελέγη ο Μπρούμα, που έχει συμβόλαιο στην PSV μέχρι το 2023.

Έχει ύψος 1.73 και στο παρελθόν έχει παίξει σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γκαζιαντέπσπορ, Γαλατασαράι, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Λειψία. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 6,5 εκατ. ευρώ και φέτος έχει κάνει τέσσερις συμμετοχές με την PSV, με απολογισμό δύο ασίστ.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Η Τραμπζονσπόρ θέλει να αποκτήσει τον Παπ Σισέ και έχει κάνει πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Τι περιλαμβάνει; Το ποσό των 500.000 ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του και 6.000.000 ευρώ οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση δεν φάνηκε να ικανοποιείται, αλλά όλα είναι ανοικτά. Αν δεν προχωρήσει πάντως η προοπτική της Τραμπζονσπόρ, υπάρχει κι άλλη εναλλακτική γα τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος αν μείνει στον Ολυμπιακό, δεν θα είναι βασικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ