ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επαφές με την Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα

Ο Αντρέ Όρτα με τη φανέλα της Μπράγκα σε ματς του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα | 16 Φεβρουαρίου 2023
Ο Αντρέ Όρτα με τη φανέλα της Μπράγκα σε ματς του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα | 16 Φεβρουαρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Πέδρο Άλβες, κατόπιν συνεννόησης με τον Κάρλος Καρβαλιάλ που γνωρίζει καλά τον παίκτη, κοιτάζει την περίπτωση του Πορτογάλου κεντρικού χαφ Αντρέ Όρτα, για τον οποίο η Μπράγκα σε πρώτη φάση ζητάει 6.000.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαδικασίες για την ενίσχυσή του, τόσο στην άμυνα όσο και στην μεσαία γραμμή, καθώς με τις προσθήκες του Φραν Ναβάρο και του Ζέλσον Μαρτίνς δυνάμωσε στην επίθεση.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ζιλ Βιθέντε για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα και ασχολούνται παράλληλα και με τον Αντρέ Όρτα της Μπράγκα.

Ο Καρβαλιάλ γνωρίζει πολύ καλά τον box to box ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στην πορτογαλική ομάδα και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες προσπαθεί να βρει την άκρη με την Μπράγκα, οι απαιτήσεις της οποίας ανέρχονται αυτή τη στιγμή στα 6.000.000 ευρώ.

Κυνηγάει Όρτα, παραμένει στα υπόψη ο Παλαβεσίνο

Οι Αρσεναλίστας ζητούν το παραπάνω ποσό, διότι την περίοδο που αγόρασαν τον Όρτα από την Λος Άντζελες Φούτμπολ Κλαμπ (το καλοκαίρι του 2019) αντί 2.500.000 ευρώ, είχε μπει όρος ότι η ομάδα των ΗΠΑ θα λάβει το 50% των εσόδων σε μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή. Έτσι, η Μπράγκα ζητάει 6.000.000, γιατί τα 3.000.000 θα μπουν στο ταμείο και τα άλλα 3.000.000 θα καρπωθεί η ομάδα του MLS.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία, πάντως, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Μπράγκα, με τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορούν να τα βρουν στα 5.000.000 ευρώ για την μεταγραφή του Αντρέ Όρτα και τις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξεις. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Μπενφίκα, έχει 22 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ στην περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, με τη φανέλα της Μπράγκα έχει 219 αγώνες, 10 τέρματα και 28 ασίστ.

Στα υπόψη του Ολυμπιακού παραμένει και ο Αργεντινός Αγκουστίν Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ, τον οποίο θέλει και η Σαν Λορέντζο. Οι ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να κινηθούν και για δεύτερο μέσο, αλλά περισσότερο ανασταλτικό και στο ραντάρ της πειραϊκής ομάδας βρίσκονται δύο παίκτες από την Ιβηρική και τη Νότια Αμερική. Παράλληλα, στην Τουρκία εκτιμούν ότι μία επιλογή μπορεί να είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Στο Show Must Go On της Τρίτης ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης ανέπτυξε τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Δείτε τον από το 1 36' 55'' του video.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ