CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Ενισχύθηκε με Ρουκαβίτσια η Μακάμπι Χάιφα

Ο Νικίτα Ρουκαβίτσια με τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας
Ο Νικίτα Ρουκαβίτσια με τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας 2018 AP PHOTO/TIM IRELAND

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, Μακάμπι Χάιφα, ενισχύθηκε με την απόκτηση του Αυστραλού επιθετικού, Νικίτα Ρουκαβίτσια.

Η Μακάμπι Χάιφα ενισχύεται ενόψει των προκριματικών του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος από το Ισραήλ ήρθε σε συμφωνία με τον Νικίτα Ρουκαβίτσια.

Πρόκειται για 35χρονο Αυστραλό ο οποίος έχει αποκτήσει και την ισραηλινή υπηκοότητα. Γεννημένος στην Ουκρανία ο Ρουκαβίτσια μετακόμισε από μικρός στην Αυστραλία όπου έμεινε για περίπου οκτώ χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2009 μετακόμισε στην Ευρώπη και στη συνέχεια ακολούθησε μια διαδρομή αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες. Η αρχή έγινε από την Τβέντε και ακολούθησαν η Ροζελάρε, η Χέρτα, η Μάιντζ και η Φρανκφούρτη πριν επιστρέψει το 2014 στην Αυστραλία.

Εκεί έμεινε για ένα χρόνο και από τον Σεπτέμβριο του 2015 βρίσκεται στο Ισραήλ. Για ένα χρόνο αγωνίστηκε στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και μετά ακολούθησε μια πενταετία στην Μακάμπι Χάιφα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο τον απέκτησε η Χάποελ Μπερ Σεβα από την οποία έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει ξανά στην Μακάμπι Χάιφα.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 384 παιχνίδια μετρώντας 120 γκολ και 43 ασίστ. Στο Ισραήλ τα νούμερά του ήταν εξαιρετικά αφού όλα τα χρόνια μετρά διψήφιο αριθμό τερμάτων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ