ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για τον Ακουοκού της Μπέτις, γράφουν οι Ισπανοί

Ο Πολ Ακουοκού με τη φανέλα της Μπέτις
Ο Πολ Ακουοκού με τη φανέλα της Μπέτις DAX IMAGES/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την μεταγραφική αγορά της Ισπανίας για την ενίσχυσή του, με μέσο από την ιβηρική χερσόνησο να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται μαζί με την Βαλένθια για τον Πολ Ακουοκού της Μπέτις.

Λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε επίσημα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού η ομάδα του Πειραιά έχει αρχίσει το "χτένισμα" της μεταγραφικής αγοράς, με εκείνη της Ισπανίας να βρίσκεται στο προσκήνιο από τη στιγμή που την γνωρίζει καλά τόσο ο Μαρτίνεθ όσο και ο Αντόνιο Κορδόν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Estadio Deportivo", ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερυθρολεύκων είναι πλέον ο Πολ Ακουοκού της Μπέτις, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως ενδιαφέρον για τον 25χρονο Ιβοριανό αμυντικό μέσο έχει δείξει και μία ομάδα της La Liga, η Βαλένθια.

Ο Ακουόκου είναι κάτοικος "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" από το 2020 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 10 ματς πρωταθλήματος με τους βερδιμπλάνκος (16 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις), με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να τονίζει πως σε περίπτωση πώλησής του η Μπέτις έχει στόχο να βάλει ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ