ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ένα παιχνίδι ευκαιριών απέναντι στον Λεβαδειακό

Ο Σουρλής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League Interwetten.
Ο Σουρλής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό (01/12, 17:00 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένας αγώνας, ιδανικός για ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ακόμη μία διοργάνωση τη φετινή σεζόν ξεκινάει για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας και την Τετάρτη (01/12, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) φιλοξενούνται από μία ομάδα της Super League 2, τον Λεβαδειακό στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16. Ένα νέο "ταξίδι" ξεκινάει για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά στόχος είναι η παρουσία στον τελικό και ένα ακόμη τρόπαιο.

Το παιχνίδι της Λιβαδειάς προσφέρεται για ευκαιρίες, τις οποίες πρόκειται να δώσει ο Πορτογάλος προπονητής. Αυτό φάνηκε από τις κλήσεις της αποστολής. Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 10 Αυγούστου κόντρα στη Λουντογκόρετς. Δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος αμυντικός να συμμετάσχει έπειτα από αρκετές μέρες σε επίσημο αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιπλέον, ο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει μαζί του πολλά παιδιά από τη β' ομάδα. Μία επιβράβευση ουσιαστικά για τη δουλειά τους όλο αυτό τον καιρό και μία ευκαιρία να τους δει ιδίοις όμμασι σε επίσημο αγώνα. Έτσι, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος και Αλγκασίμ Μπα είναι αυτοί που κλήθηκαν για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, επιλέχθηκε πολλά από τα κύρια "γρανάζια" του Ολυμπιακού να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες και Αραμπί είναι εκτός.

Άλλωστε, πολλοί από αυτούς έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2021 είναι αρκετά επιβαρυμένο, με δύσκολα ματς, ευρωπαϊκό αγώνα και μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις. Ενδεικτικά το Σάββατο (4/12, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) ο Ολυμπιακός παίζει σε μία απαιτητική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού το 2021

  • Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (1/12, 17:00) - Κύπελλο Ελλάδας
  • ΟΦΗ - Ολυμπιακός (4/12, 19:30) - Super League Interwetten
  • Άντβερπ - Ολυμπιακός (9/12, 19:45) - Europa League
  • Ολυμπιακός - Άρης (12/12, 19:30) - Super League Interwetten
  • Ατρόμητος - Ολυμπιακός (15/12, 19:30) - Super League Interwetten
  • Ολυμπιακός - Λαμία (19/12, 15:00) - Super League Interwetten
  • Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (22/12) - Κύπελλο Ελλάδας *ενδεικτική ημερομηνία

Τι έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ενδεκάδα που παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Λιβαδειάς θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει τη φετινή σεζόν. Αναμένεται να είναι ένα μείγμα νεαρών ποδοσφαιριστών και άλλων πιο έμπειρων που θα "δέσουν" την ομάδα. Οι περισσότερες από τις επιλογές δεν έχουν τόσο χρόνο συμμετοχής.

Κάτω από την εστία αναμένεται να δούμε τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Μετά τον Τζολάκη που υπερασπίσθηκε την ερυθρόλευκη εστία στα προκριματικά του Champions League, ο Βατσλίκ πήρε τα γάντια... σπίτι του και έτσι δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής η ευκαιρία στον Κρίστινσον να παίξει.

Στην άμυνα υπάρχει ανυπομονησία για το αν τελικά ο Σεμέδο θα μπει στη βασική ενδεκάδα και θα αγωνιστεί σε επίσημο ματς, έπειτα από 113 μέρες απουσίας. Παρτενέρ του αναμένεται να είναι ο Μάρκοβιτς, ο οποίος φέτος έχει τρεις συμμετοχές σε προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στα μπακ πρόκειται να τοποθετηθούν ο Ανδρούτσος και ο Αποστολόπουλος, που έχει καλή παρουσία στον Ολυμπιακό Β'.

Στον άξονα ενδέχεται να δούμε περισσότερη εμπειρία. Ο Σουρλής θα αγωνιστεί μαζί με τον Μπουχαλάκη ή τον Κούντε. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε τον 26χρονο Καμερουνέζο να αγωνίζεται πιο μπροστά, πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε σε αυτή τη θέση μπορεί να παίξει και ο Ρόνι Λόπες.

Στα επιθετικά άκρα αναμένεται να κινηθούν ο Βρουσάι και ο Ονιεκούρου, ενώ στην αιχμή του δόρατος μπορεί να αγωνιστεί είτε ο Τικίνιο, είτε ο Αλγκασίμ Μπα, ένα από τα ενδιαφέροντα πρότζεκτ των ερυθρόλευκων. Ο 19χρονος έχει παίξει δύο λεπτά σε αγώνα της Super League Interwetten απέναντι στην Ατρόμητο και έχει σκοράρει και ένα γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' στη Super League 2. Όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στο Λεβαδειακό, χωρίς να αποκλείεται ο Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει και άλλα πρόσωπα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ