ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός Κούντε και Καρμπόβνικ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Κούντε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Κούντε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) για την αναμέτρηση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Εκτός έμειναν οι Κούντε και Καρμπόβνικ.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει δύο προβλήματα, καθώς εκτός έμειναν εν τέλει οι Κούντε και Καρμπόβνικ. Ο Μαρτίνς ανέφερε πως η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να μπουν στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ