ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκλεισε θέση στην εικονική κερκίδα της φιέστας ο Μαρινάκης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και φρόντισε να κλείσει θέση στην εικονική κερκίδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενόψει της φιέστας στις 12 Μαΐου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη (12/5) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ σε ματς για τα play offs της Super League Interwetten και στο φινάλε του αγώνα θα γίνει η απονομή του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, με τους ερυθρόλευκους να δράττονται της ευκαιρίας και να ανακοινώνουν πως θα υπάρχει εικονική κερκίδα με στόχο την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Το άκουσμα της είδησης ώθησε πολλούς φίλους της ομάδας να σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια για την εικονική κερκίδα της φιέστας (μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 10 χιλιάδες) και την Πέμπτη (6/5) ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μαρινάκη να κλείσει θέση, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του Ερασιτέχνη να κρατάει σε υψηλό επίπεδο τα ερυθρόλευκα τμήματα.

"Παίρνουμε και εμείς θέση στην "κερκίδα"! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει την προσπάθεια της "εικονικής" κερκίδας στη φιέστα του Θρύλου, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας", είναι το σχετικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook αναφορικά με τη στήριξη της προσπάθειας του Ερασιτέχνη από τον διοικητικό ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ.

Παίρνουμε και εμείς θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις  Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Υπενθυμίζεται πως στην εικονική κερκίδα του Ολυμπιακού για τη φιέστα τίτλου έπειτα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούν και οι ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο, λίγες μόλις μέρες μετά το θρίαμβο επί της Ντουναϊσβάρος στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ