ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί"

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι
Ο κόσμος του Ολυμπιακού στη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση ενόψει του τελικού του Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα στην OPAP Arena και ζητά από τον κόσμο του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και να στηρίξει με τη φωνή τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός μετρά πλέον αντίστροφα ενόψει του τελικού του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στις 29/5 στην OPAP Arena και οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έβγαλαν ανακοίνωση για τον κόσμο που στάθηκε τυχερός και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός ζητά από τον κόσμο του να είναι προσεχτικός, σημείωσε πως θεωρεί πως κανείς δεν προξενήσει ζημιά στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό ενώ σημείωσε πως σε περίπτωση ζημιάς οι ερυθρόλευκοι θα αναλάβουν το κόστος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι τυχεροί φίλαθλοί μας που θα βρεθούν στις 29 Μαΐου στην "OPAP Arena", για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League, θα δείξουν απόλυτο σεβασμό στην έδρα του τελικού.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα ζήσουν αυτήν την κορυφαία στιγμή του Συλλόγου προστατεύοντας με την παρουσία τους το κύρος του Θρύλου στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα γιορτάσουν την ιστορική παρουσία μας σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και την ασταμάτητη φωνή μας, θα βάλουμε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, για να τους ωθήσουμε στη νίκη!

Ταυτόχρονα οι φίλαθλοί μας για μία ακόμα φορά θα απολαύσουν τον παγκόσμιο θαυμασμό για τον τρόπο που βοηθούν την ομάδα μας.

Μπροστά σε ποδοσφαιρικούς Θρύλους του παρελθόντος μας, μπροστά σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, θα δείξουμε το "
"ερυθρόλευκο" μεγαλείο του Συλλόγου μας!

Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά ή φθορά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί. Και αν υπάρξει θα είναι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα αναλάβει το κόστος.

Οφείλουμε ΟΛΟΙ να σταθούμε στο ύψος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που σηκώνει στις πλάτες του το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε όλοι να διαφημίσουμε τον τόπο μας και με οδηγό τον εκπληκτικό τελικό του UEFA Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια, η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει έναν ακόμα μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό!

Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει μια αξέχαστη ποδοσφαιρική γιορτή"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ