ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δυναμικό "παρών" από τον κόσμο στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Δυναμικό "παρών" από τον κόσμο στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι ερυθρόλευκοι
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Λίγες ώρες πριν από πριν τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά, ο κόσμος των ερυθρολεύκων έδωσε δυναμικό "παρών" στο "Καραϊσκάκης" και έλαβε μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας έτσι ζωή σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη από αίμα.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής ήταν ιδιαίτερος αφού λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο κόσμος της ομάδας έδωσε δυναμικό "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έλαβε μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας έτσι ζωή σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη από αίμα.

Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας μίλησε ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος αιμοδοσίας και διευθυντής διαχείρισης εισιτηρίων, ο οποίος τόνισε:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που για άλλη μία χρονιά έδωσαν το “παρών” στο Μουσείο του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία. Θα θέλαμε να δώσουμε το νέο μας ραντεβού στην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7".

Από την πλευρά του ο Διευθυντής αιμοδοσίας Νοσοκομείου Μεταξά, Άγγελος Αθανασόπουλος, είπε: "Η συνεργασία μας με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι πολυετής, υπάρχει μεγάλη ανταπρόκριση. Η βοήθεια που μας παρέχεται από την εθελοντική αιμοδοσία είναι αρκετά σημαντική και πάντα προσβλέπουμε στη βοήθεια αυτή, η οποία καλύπτει μεγάλες ανάγκες οι οποίες είναι έτσι και αλλιώς είναι μεγάλες για τη μετάγγιση των ασθενών μας".

Μάλιστα ένας από τους εθελοντές, μιλώντας για την κίνηση αυτή έκανε και το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα είναι στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, τονίζοντας: "Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, που έδωσαν τη ζωή τους για την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός και εμείς να δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, αλλά και στον εαυτό μας γιατί είναι μία διαδικασία αναζωογονητική για τον εαυτό μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ