ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διπλασιασμός αποδοχών για Φαντιγκά, κρατάει ποσοστό μεταπώλησης η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά
Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά INTIME

To SPORT24 παρουσιάζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, καθώς και το ποσοστό μεταπώλησης που κρατάει η Παρί Σεν Ζερμέν από τον 21χρονο χαφ.

Το πρότζεκτ του Ολυμπιακού ήταν εκείνο που έπεισε τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά να αποχωρήσει πρόωρα από την Παρί Σεν Ζερμέν (το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι), προσπερνώντας παράλληλα δελεαστικές προτάσεις που είχε από άλλες γαλλικές ομάδες, όπως και από συλλόγους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Γάλλος επιθετικός μέσος με καταγωγή από το Μάλι, ο οποίος το Σάββατο (15/1) έχει γενέθλια (κλείνει τα 21), σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρέφει σήμερα Παρασκευή (14/1) στο Παρίσι για να μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή (16/1) για να ξεκινήσει από εβδομάδα προπονήσεις με την πειραϊκή ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έμεινε ενθουσιασμένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, από τον τρόπο που τον προσέγγισαν και τον έπεισαν να δεχτεί την πρόταση των ερυθρόλευκων, αλλά και από όσα είδε κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης και στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Θα λαμβάνει 200.000 ευρώ το χρόνο

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός του πρόσφερε διπλάσιες ετήσιες αποδοχές απ´ ότι έπαιρνε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος θα λαμβάνει 200.000 ευρώ τον χρόνο στους ερυθρόλευκους, ενώ στους Παριζιάνους εισέπραττε 100.000.

Επίσης, η Παρί Σεν Ζερμέν κράτησε ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης (15% αναφέρουν πληροφορίες από το εξωτερικό) του Φαντιγκά, επιτρέποντας έτσι με αυτό τον τρόπο την άμεση αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα, καθώς έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι. Στις συζητήσεις υπήρξε και η εναλλακτική πρόταση για μικρή αποζημίωση από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά οι Παριζιάνοι προτίμησαν το ποσοστό μεταπώλησης κάτι που δείχνει τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει ο ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντιμπί Κεϊτά από την Ρεάλ Μαδρίτης, για τον οποίο έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον ισπανικές και γαλλικές ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ