ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικός στη Φαμαλικάο ο Πέπε

Ολυμπιακός: Δανεικός στη Φαμαλικάο ο Πέπε
Ο Πέπε κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου Παναιτωλικός - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Στη Φαμαλικάο θα ολοκληρώσει τη σεζόν 2020/21 ο Πέπε, καθώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια και να αποκτήσει σημαντικότερο ρόλο πριν γυρίσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Ολυμπιακός επένδυσε στο ταλέντο του, τον αγόρασε από τη Βιτόρια Γκιμαράες, όμως ο Πέπε δεν "έπιασε" στην πρώτη του σεζόν στο λιμάνι. Είχε λίγες συμμετοχές, γι' αυτό και οι Πειραιώτες τον παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Φαμαλικάο, ώστε να πάρει παιχνίδια, να αποκτήσει σημαντικότερο ρόλο και να γυρίσει το καλοκαίρι του 2021 για να διεκδικήσει μια θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η Φαμαλικάο θα είναι ο τέταρτος σταθμός του 23χρονου μέσου στην Πορτογαλία. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, συνέχισε στις Εστορίλ - Βιτόρια Γκιμαράρες (δανεικός και στις δύο) και τη σεζόν 2019/20 έπαιξε στη δεύτερη πριν ο Μαρτίνς εισηγηθεί την απόκτησή του και τον φέρει στην Ελλάδα. 70 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ο Πέπε είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που θα έχει κι άλλη ευκαιρία για να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ