ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός ο Βατσλίκ, μέσα οι μικροί κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Τόμας Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Τόμας Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός οριστικά ο Βατσλίκ, μέσα οι Κίτσος, Φαντιγκά, Μπαγκαλιάνης και Ξενιτίδης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (23/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το Σάββατο (22/1) την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το παιχνίδι.

Ο Βατσλίκ έμεινε οριστικά εκτός με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει να τον προφυλάξει έπειτα από την σύγκρουση που είχε με τον Μανωλά. Εκτός βρίσκεται και ο Μπουχαλάκης.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να επιβραβεύση του Κίτσο, Μπαγκαλιάνη, Ξενιτίδη, αλλά και Σουρλή για την εμφάνισή τους στο Κύπελλο Ελλάδας. Μέσα βρίσκεται ο Φαντιγκά, όπως και οι έμπειροι παίκτες (Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας) που είχαν απουσιάσει απ' το ματς με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά η αποστολής του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ