ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά με Εμβιλά και Βρσάλικο η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Ο Σίμε Βρσάλικο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλκμααρ
Ο Σίμε Βρσάλικο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλκμααρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Βόλο (11/9, 18:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Εκτός βρίσκεται ο Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά μπήκε ο Εμβιλά και ο Βρσάλικο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στην εντός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League (11/9, 18:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και δεν είναι διαθέσιμος για τον Κάρλος Κορμπεράν, όπως και ο Αμπουνμπακάρ Καμαρά. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Γιαν Εμβιλά. Επίσης, στις επιλογές του Ισπανού προπονητή είναι οι Βρσάλικο και Αγκιμπού Καμαρά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Βρσάλικο, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Ροντρίγκες, Αραμπί, Ουί-Τζο Χουάνγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ