ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη, Ροντινέι, Κάρμο και Όρτα στο Αγρίνιο

Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 10 Φεβρουαρίου 2024
Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 10 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την Τρίτη (27/02) την αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Τετάρτη (28/03, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει την Τρίτη (27/02) μετά το τέλος της προετοιμασίας την αποστολή των ερυθρολεύκων για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Εκτός έμειναν οι Ροντινέι, Κάρμο, Φορτούνης και Όρτα, ενώ ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει και στον Μπιανκόν που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ζέλσον Μάρτινς, που ήταν τραυματίας. Επίσης, επανακάμπτουν στην αποστολή οι Ρέτσος, Ορτέγκα, Ντόη, Καρβάλιο, που πήραν ανάσες στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς επίσης και ο Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης Ορτέγκα, Βέζο, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Μάρτινς, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ